Raadhuis Advocaten
Raadhuis-Advocaten
Raadhuis Advocaten
Stationsweg 94-A  EDE
mr. Jan-Willem Koekebakker


Jan-Willem Koekebakker studeerde rechten in Nijmegen. Hij was in Arnhem werkzaam bij het Buro voor Rechtshulp en sinds 1989 als advocaat. Vanaf 2000 voert hij zijn praktijk in Ede. In 2008 was hij een van de oprichters van Raadhuis Advocaten.

Hij heeft affiniteit met de civiele praktijk zowel voor ondernemers als particulieren. In het bijzonder heeft hij ervaring in het huurrecht / onroerend goed, arbeidsrecht en personen- en familierecht. Hij is (bestuurs)lid van de specialisatievereniging Vereniging Huurrecht Advocaten en lid van de Adviescommissie Wetgeving Huurrecht van de NOvA.

Jan-Willem heeft bestuurservaring, onder meer als toezichthouder van stichting Passade in Arnhem en als bestuurslid van stichting Welvada in Wageningen en Stichting Inter-Lokaal in Nijmegen. Op dit moment is hij actief als secretaris/bestuurder van het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 Wageningen (kortweg: ‘Wageningen 45’). Hij is voorzitter van de Klachtencommissie Woningcorporaties Arnhem e.o., van de Geschillenadviescommissie Portaal Utrecht en van de Klachtencommissie Iriszorg.

Mr. Jan-Willem "J.W." Koekebakker

- huurrecht / onroerend goed
- arbeidsrecht
- personen- en familierecht

T: 0318 - 468 111
E: koekebakker@raadhuis-advocaten.nl
Gespecialiseerd in arbeid en ontslag, echtscheiding,
huur en koop onroerend goed
Gespecialiseerd in arbeid en ontslag, echtscheidingen en mediation, huur en koop onroerend goed, geldvorderingen